International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Wilt u een kluis openen zonder sleutel?

Wilt u een kluis openen zonder sleutel? Dan bent u bij ons op het goede adres! Wij zijn een erkend bedrijf onze specialiteit is het kraken van kluizen. Waarom doen we dit? Het komt nogal voor dat men de sleutel kwijt raakt van een kluis waar waardevolle spullen in zitten. En ja als de sleutel bij de verkeerde terecht is het mogelijk dat hij of zij de kluis opent. Daarom hebben wij de mogelijkheid om een kluis openen zonder sleutel. Alle medewerkers die voor ons bedrijf werken zijn allemaal ervaren en hebben hiervoor een opleiding gevolgd om een kluis openen zonder sleutel.

Onze werkwijze

Wilt u een kluis openen zonder sleutel? Neem dan contact op met ons bedrijf en maak zo snel mogelijk een afspraak aan. Geeft zo duidelijk mogelijk de situatie aan en omschrijf de kluis zo goed mogelijk zodat wij ongeveer een beeld hebben over hoe de kluis er uit ziet en wat voor materiaal wij nodig hebben en hoe lang het zal duren voordat wij de kluis hebben geopend.

Met een speciale methode kunnen wij de meeste kluizen openen dat hangt af van het model. En als het niet lukt gebruiken wij een andere manier om in de kluis te komen, helaas komt het dan voor dat de kluis ook kapot gaat als we het op deze manier gebruiken.  Het openen van een kluis kan een paar minuten duren, maar het kan ook uren duren. Dit hangt van de kluis af.