International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Gelukkig heb ik mijn BHV gehaald in Breda

bhv breda

Voor mijn onderneming is BHV Breda van groot belang. Dit is voor elke onderneming noodzakelijk en zelfs verplicht maar wanneer je werkt met zware machines, dan hoef ik je niet te vertellen wat er allemaal mis kan gaan. Gelukkig is alles tegenwoordig wel een stuk beter beveiligd dan vroeger omdat een aantal machines direct stoppen als iets vastloopt of dergelijke. Maar toch moeten wij elke dag opnieuw weer voorzichtig zijn. Omdat in het verleden een aantal ongevallen zijn gebeurd met een aantal medewerkers, voel je je als werkgever toch verantwoordelijk. Gelukkig is het bij iedereen goed afgelopen maar wanneer je niet oppast dan kun je zo je hand tussen een verpakkingsmachine krijgen en daar moet ik niet aan denken. 

bhv breda

Met zekerheid de juiste hulp toepassen

Met een goede BHV training op zak die ik samen met een aantal medewerkers heb afgerond in Breda, hebben wij wel niet de zekerheid dat er nooit meer iets mis kan gaan. Maar wel de zekerheid dat wij na juistheid kunnen handelen als er iets mis gaat. Wanneer je de juiste hulp toepast dan kun je zelfs levens redden. Tevens heeft dit voor je privéleven ook toegevoegde waarde. Want thuis gebeuren ook ongelukken. 

Laats ben ik onderweg naar huis vanuit mijn werk gestopt omdat er een oude man van zijn fiets was gevallen. Ik vertrouwde het niet en ik heb de man gerust gesteld, bewust niet anders neergelegd en een ambulance gebeld, ik kende deze man verder niet maar ik ben wel blij dat ik langskwam en wist wat ik moest doen.

bhv breda