International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Pallets inleveren

Pallets inleveren

Pallets inleveren is bij de Palletcentrale mogelijk. Voordeel is dat je niet met dit materiaal blijft zitten. Hoewel tegenwoordig deze materialen gebruikt worden om er een leuke loungeset van te maken, of andere dingen. Het voordeel is dat je deze weer kunt inleveren en hierdoor niet met een half volle tuin te hoeven blijven zitten is zeker interessant.

Niet alleen om deze houten of kunststof vlonders in te leveren, ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. Het is hier ook mogelijk om tegen een zeer aantrekkelijke prijs hier een pallet aan te schaffen.

Opkoop-overtollige-pallets

Houten of kunststof pallets inleveren

De Palletcentrale B.V. is een bedrijf die zowel de in- en verkopen van gebruikte pallets regelt. Al in 1969 is dit bedrijf ontstaan. Toen verzamelde zij in de Rotterdamse havens dit materiaal. Langzaamaan is dit bedrijf uitgegroeid tot een ultra moderne palletfabriek in Sas van Gent, welke hier in 2012 is geopend.

Wanneer je naar deze website gaat, zie je al meteen een groot assortiment aan producten. Zowel nieuwe, maar ook gebruikte modellen. Er zijn hier zovele verschillende modellen te koop, voor elke klus is hier wel een passend model te vinden. Door de manier waarop deze pallets worden gebruikt, voorkom je ook onnodig boskap. Want elke pallet krijgt als het ware een tweede, derde en wie weet hoeveel nog meer, de kans om nuttig te zijn.

Pallets inleveren

Bekijk het assortiment hier online

Regelmatig, wanneer wij een nieuwe levering hebben gekregen, houden wij de pallets over. De Palletcentrale koopt deze producten op. Zodra er meer dan 50 pallets zijn, komen zij deze graag ophalen. Je kan hiervoor een afspraak maken, maar het is ook mogelijk om dit materiaal zelf weg te brengen. Om dit materiaal te verkopen, is het mogelijk om, online ene formulier in te vullen. Hierop kan je aangeven hoeveel stuks je graag wilt verkopen en om welk type soort het gaat. Om tot een goede koopovereenkomst te komen, moet er een duidelijk foto bijgevoegd worden van het in te leveren materiaal.