International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Oplossing voor trage industriële deuren: BMP Nederlands snelroldeur

Trage deuren zijn niet handig, dit is om meerdere redenen, het is simpelweg gewoon vervelend en irritant. Wat ook vervelend is, is dat als deuren vaak open en dicht gaan en dit sloom gaat, de koude lucht naar binnen glipt. Niemand wilt natuurlijk trage deuren waardoor de dagelijkse van gang zaken langzamer gaat en je vertraging kan krijgen. Dit klinkt misschien wat overdreven maar uit onderzoek blijkt dat het wel degelijk scheelt als je een snelroldeur hebt. Het lijkt misschien niet veel, maar je bent toch stiekem veel tijd, warmte en energie aan het vergaren aan de slome dingen.

snelroldeur

Voordelen van een snellere en zuinigere snelroldeur

Er zijn meerdere voordelen aan een snelroldeur van BMP Nederland. Je hebt bijvoorbeeld minder energie wat je moet verbruiken aan het oprollen en naar beneden laten gaan van de roldeur door de slimme techniek van de snelroldeuren van BMP Nederland. Ook heeft BMP Nederland een zogenaamde “Dynamicroll Cleanroom”, waarmee je een schone kamer schoonhoudt. Met minimale luchtverplaatsing en maximale hygiëne kunnen deze deuren gebruikt worden voor steriele kamers die steriel moeten blijven. De “Roll” van BMP Nederland is ook een van de vele snelroldeuren die ideaal is voor kamers waar de temperatuur en veiligheid centraal staat en dus constant moet blijven.

Waarom zou je de Snelroldeur van BMP Nederland kopen en niet van een ander bedrijf?

Deur

Een van de redenen waarom je zo’n deur bij BMP Nederland moet kopen en niet ergens anders is omdat de deuren die je koopt bij BMP Nederland voor speciale situaties gemaakt zijn, ook is het erg fijn omdat het bedrijf al jaren ervaring heeft in zijn vak, waardoor dit een erg betrouwbare partner is om je deuren vandaan te halen. Ook de vele bedrijven die een deur van BMP Nederland hebben aangeschaft vinden het bedrijf een echte aanrader.