International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Succesvol franchisenemer worden in de administratie

Ben je op zoek naar administratie franchise nemer tips? Die geven we je graag. Met de opkomst van grootschalig flexwerk en de stortvloed aan ZZP-ers is het aantrekkelijker dan ooit om een eigen administratiekantoor te beginnen. Als je ervaring met boekhouden hebt kan je zonder meer starten. Het is makkelijker om je nieuwe bedrijf te beginnen onder de beschermende paraplu van een franchise in de administratie.

Zoek de beste partner

Om de beste optie voor je toekomstige franchisegever te vinden, zoek je uit hoe het verleden en de toekomst van de franchise eruitzien. Is het een bekende naam? Groeit de franchise, en op welke winsten mag je rekenen na de investeringsperiode? Heeft de franchise een vereniging van franchisenemers en wat zeggen die over het bedrijf? Zijn er franchisenemers over de kop gegaan of hebben ze de franchise verlaten? Dit is allemaal nuttige informatie om te bepalen of je samenwerking met dit bedrijf een gelukkig huwelijk gaat worden.

Maak gebruik van de franchise

Een franchise heeft al aanzienlijke investeringen achter de rug en daar pluk jij de vruchten van. Een training op het hoofdkantoor is vaak een vaste stap in het toetreden tot de franchise. Je kunt ook je voordeel doen met de ervaring, promotie, naamsbekendheid en de contacten van de franchise.  Zo geef je je nieuwe administratiekantoor een vliegende start. Een bekende franchise binnen de dienstensector is De Kubus Coöperatie U.A. Deze franchise bestaat uit meer dan honderd kantoren van onder meer administratieve en financiële adviseurs.