International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Populaire materialen voor gevelletters en hun eigenschappen

jonge poerink lichtreclame

Gevelletters zijn een effectieve manier om je bedrijf te promoten en op te laten vallen. Ze worden vaak gebruikt in gevelreclame om de naam of het logo van een bedrijf duidelijk zichtbaar te maken. Er zijn verschillende materialen waaruit gevelletters gemaakt kunnen worden, elk met hun eigen eigenschappen en voordelen. In deze blog bespreken we enkele populaire materialen voor gevelletters en wat ze zo geschikt maakt voor gevelreclame.

1. Acrylaat

Acrylaat, ook wel bekend als plexiglas, is een veelgebruikt materiaal voor gevelletters. Het is lichtgewicht, duurzaam en kan in verschillende kleuren worden geproduceerd. Acrylaat letters zijn weerbestendig en kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Ze hebben een strakke en moderne uitstraling, waardoor ze populair zijn bij veel bedrijven.

2. Aluminium

Aluminium gevelletters zijn sterk, weerbestendig en hebben een luxe uitstraling. Ze kunnen worden geproduceerd in verschillende diktes en afwerkingen, zoals geborsteld aluminium of gepoedercoat in een specifieke kleur. Aluminium letters zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en kunnen worden gemonteerd met afstandhouders voor een zwevend effect.

3. RVS

Roestvrij staal (RVS) is een ander populair materiaal voor gevelletters. Het is duurzaam, roestvrij en heeft een moderne uitstraling. RVS letters kunnen worden geproduceerd met een geborstelde of gepolijste afwerking en zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Ze kunnen ook worden verlicht met LED-verlichting voor extra zichtbaarheid in het donker.

4. Hout

Houten gevelletters geven een warme en natuurlijke uitstraling aan een gevel. Ze worden vaak gebruikt voor bedrijven met een ambachtelijke of rustieke uitstraling. Hout is een duurzaam materiaal en kan worden bewerkt in verschillende vormen en afwerkingen. Het is echter belangrijk om houten gevelletters regelmatig te onderhouden en te beschermen tegen weersinvloeden.

Gevelletters voor elke gevelreclame

Gevelletters zijn een veelzijdige en effectieve vorm van gevelreclame. Ze kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, elk met hun eigen eigenschappen en voordelen. Of je nu op zoek bent naar een strakke en moderne uitstraling met acrylaat of aluminium, of juist een warme en natuurlijke uitstraling met hout, er zijn gevelletters voor elke gevelreclame. Kies het materiaal dat het beste past bij de uitstraling van jouw bedrijf en maak een blijvende indruk op voorbijgangers.