International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Hoe kom je bovenaan Google

Veel mensen vragen zich af hoe kom je bovenaan Google. Dit is eigenlijk heel heel simpel. Er zijn een aantal manieren waarop je dit kan doen. Je hebt SEA, SEO en Linkbuilding. Dit zijn de meest gebruikte manieren om bovenaan Google te komen. SEA ofwel Search Engine Advertisement is een manier waarop je betaalt aan Google om bovenaan te komen staan op een bepaald zoekwoord. SEO is een goedkopere of zelfs gratis manier om dit voor elkaar te krijgen alleen omdat het gratis of goedkoop is is er veel concurrentie, dus kom je niet bovenaan maar wel meer naar boven. Linkbuilding wordt ook veel gebruikt. Dit is een manier waarop je door middel van links naar andere websites relevantie creëert, waardoor je op zijn beurt weer hoger komt. SEO en Linkbuilding kunnen wordt gedaan door de mensen van Intelligent online.

Hoe gaat het in zijn werk

Een link op een website plaatsen lijkt heel makkelijk, maar dit is het niet. Er zijn heel veel trucjes om te zorgen dat het blijvend is en de link zijn waarde vasthoudt. Om dit voor elkaar te krijgen zijn er wel 200 regels verbonden aan een tekst waar een link in moet staan. Deze tekst moet relevant zijn aan het bedrijf en kloppend zijn en nog veel meer regels.

Iedere maand een overzicht

Als klant bij Intelligent online is het zo dat je iedere maand  een overzicht ontvangt van de links die geplaatst zijn en de vooruitgangen die zijn geboekt.