International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Geen vloeistof nodig

plasma aansteker

Het nadeel van de meeste navulbare aanstekers is dat je deze bij moet vullen met vloeistof, dit kan zowel gas zijn als benzine bij een Zippo aansteker. Met een plasma aansteker is dit niet nodig, eigenlijk is het een elektronische aansteker waarbij geen brandstof nodig is, de aansteker is elektrisch oplaadbaar. In plaats van een vuurtje te geven geeft de aansteker een plasma boog die wordt veroorzaakt door een elektrische stroom. De boog is heter en stabieler als een vlammetje maar ook goed zichtbaar, ze zijn er in enkele en dubbele uitvoeringen.

plasma aansteker

Luxe cadeauset

Je kunt een plasma aansteker gebruiken om er een luxe cadeauset van te maken, door de naam of een leuke afbeelding erop aan te laten brengen geef je precies dat mooie presentje waar je klanten of relaties erg blij mee zullen zijn. Je kunt deze aansteker in alle omstandigheden gebruiken, tevens is de aansteker duurzaam in gebruik. In de webshop van aanstekers.nl vind je de verschillende modellen van plasma aanstekers die er zijn.

Ook te bedrukken

Net als alle andere aanstekers is een plasma aansteker ook eenvoudig te bedrukken met letters, een logo of een zelf ontworpen afbeelding. De verschillende aanstekers hebben zo allemaal hun ruimte om leuke teksten op aan te laten brengen, is er geen breed oppervlak dan moet je met de tekst een beetje creatief zijn. Wil je hierbij hulp dan kun je ook de medewerkers van aanstekers.nl hierbij inschakelen. Zij weten precies wat wel en niet kan bij een aansteker bedrukken.