International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Engelse documenten laten nakijken 

Als jouw bedrijf of het bedrijf waar je werkzaam bent zaken doet met bedrijven of particulieren uit het buitenland, dan wordt er dagelijks gewerkt met Engelse documenten. Je kan hierbij dan denken aan bestellingen, maar ook aan zaken als contracten. De Engelse taal is niet onze eigen taal en daarom is de kans groot dat we wel eens een foutje maken wanneer er teksten of documenten in het Engels moeten worden opgesteld. 

Dit mag niet voorkomen als het om een bestelling of een contract gaat, want dat kan enorm veel gevolgen hebben voor het bedrijf. De andere partij(een bedrijf of een consument) kan hierdoor namelijk iets anders begrijpen dan jij eigenlijk bedoelt. Hierdoor kan een bestelling of een contract ongedaan gemaakt worden. Als jouw bedrijf of het bedrijf waar jij voor werkt regelmatig met Engelse documenten werkt, dan is het belangrijk om altijd de Engelse documenten te laten controleren. Hoe het laten controleren van Engelse documenten precies werkt, vind je in dit artikel!

Schakel een nakijkservice in 

In Nederland zijn er verschillende bedrijven en organisaties te vinden waar jij terecht kan voor het laten nakijken van documenten in allerlei verschillende talen, waaronder Nederlands en Engels. Deze bedrijven en organisaties hebben experts huis die vrijwel nooit een fout maken in de Engelse taal en de documenten dus ook foutloos weer opleveren. Zij begrijpen ook dat documenten soms niet voor ieder zijn of haar ogen geschikt is en daarom worden alle documenten verwijderd nadat jij akkoord hebt gegeven. Een nakijkservice kan zeker niet alleen nakijken Engels document, maar ook kan je daar terecht voor scriptiehulp als je een scriptie moet maken voor je studie.

Wat kost het inschakelen van een nakijkservice?

Je wilt natuurlijk weten wat het inschakelen van een nakijkservice precies kost, maar helaas is het erg moeilijk om te bepalen wat jij precies aan het nakijken van documenten kwijt zult zijn. Dit is namelijk afhankelijk van de moeilijkheidsgraad, maar ook van het aantal gebruikte woorden. Daarnaast moet je ook extra betalen als er spoed achter zit, maar dat is vrij logisch. Als jij wilt weten wat je ongeveer kwijt bent aan het inschakelen van een nakijkservice, dan kan je het beste een nakijkservice contacteren om een prijsopgave aan te vragen. Mocht je geen nakijkservice weten te vinden, dan kan je daar natuurlijk altijd het best het internet voor gebruiken. Via het internet zijn namelijk talloze bedrijven en organisaties te vinden die functioneren als een nakijkservice.