International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Een AGV is super populair

AGV 3

Een agv wat staat voor automated guided vehicle is een fenomeen dat heel erg populair is geworden in fabrieken en magazijnen. Deze machines die werken op een systeem zijn heel erg veilig en werken een stuk efficiënter dan mensen. Je kunt dus heel wat banen schrappen als je deze machines gebruikt die op een systeem zelf kunnen functioneren. Zeker nu het lastig is om personeel te vinden is het handig om meerdere van deze machines te gebruiken voor werkzaamheden die prima door een robot kunnen worden gedaan. Zo heb je alleen maar personeel nodig voor de werkzaamheden waarbij echt een mens nodig is, zoals het besturen van het systeem die de machines laat draaien.

Een hele fabriek automatiseren

Het is mogelijk om met agv een fabriek te automatiseren. Je kunt hiermee een hoop banen die vaak heel erg saai en vermoeiend zijn schrappen en juist weer andere banen creëren. Als je gebruik maakt van agv dan heb je natuurlijk ook mensen nodig die alles in goede banen kunnen leiden. Maar ook onderhoud aan de machines moet gedaan worden en het controleren of alles goed gaat. Dit zijn weer nieuwe banen die dan gecreëerd worden, maar uiteindelijk zul je wel minder personeel nodig hebben en dat bespaart een hoop geld. Machines kun je gewoon non stop door laten draaien omdat ze niet uitgeput raken zoals de mens.

Meer productie is mogelijk

Door agv machines te gebruiken kun je de productie of de service die je levert op gaan schalen. Je hoeft namelijk niet de werkzaamheden stil te leggen als het pauze is of als het nacht is. Machines kunnen gewoon door blijven gaan in tegenstelling tot de mens. Dit kan dan uiteindelijk leiden tot meer omzet en ook meer winst want je bespaart een hoop op salarissen en andere kosten die komen kijken bij het hebben van personeel. Wil je dus opschalen in tijden van personeels te korten dan is dit een goede optie om dat te realiseren.