International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Bloembinderijen op Instagram

Bloemen Worden voor veel verschillende gelegenheden gebruikt. Zo kunnen ze gebruikt worden om iemand om meer warmte in huis te creëren, voor de gezelligheid, om iemand op te vrolijken of voor een uitvaart. Voor elke gelegenheid is een geschikt bloemstuk te vinden. Door de vele verschillende soorten bloemen is er veel mogelijk. Iedereen heeft een eigen smaak qua welke bloemen hij of zij mooi vindt. Het is belangrijk om de klanten een zo goed mogelijk beeld te geven van de bloemen die te verkrijgen zijn in de winkel en de bloemstukken die er gemaakt worden. Hiervoor kan gebruik gemaakt worden van sociale media, bijvoorbeeld Instagram chat uitbesteden.

Waarom Instagram

Instagram is een sociale media platform wat de laatste jaren sterk is gegroeid. Via dit platform kunnen mensen op een makkelijke manier foto’s plaatsen, liken en delen. Voor bloembinderijen is dit een handige app om de verschillende bloemstukken op tentoon te stellen. Daarnaast is dit ook een laagdrempelige manier voor de klanten om eventuele vragen te stellen, bijvoorbeeld over de bloemen of de voorraden. Het bereik via Instagram is heel breed, iedereen kan de bloemenbinderij hierop vinden. Daarnaast kan de doelgroep ook zelf benaderd worden door het gebruiken van hashtags die populair zijn onder de doelgroep. Dit is een goede manier om t ezorgen voor meer naamsbekendheid en klanten te werven.

Waarom Chatkracht

Chatkracht kan hierbij ondersteunen door binnenkomende vragen van klanten te beantwoorden. De chatspecialisten zullen de binnenkomende vragen binnen 30 seconden oppakken en de klanten verder helpen. Klanten die serieuze interesse hebben in een bloemstuk kunnen we doorverwijzen naar de bloembinderij. Op deze manier kunt u in contact komen met nieuwe klanten wat kan leiden tot meer verkoop. Chatkracht staat 7 dagen per week, 72 uur voor u klaar om de vragen van kanten te beantwoorden.