International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Plastic tassen bedrukken bij Maxtassen.nl

logo (5)

Tassen nodig voor je winkel? Laat tassen bedrukken bij Maxtassen.nl Als klanten iets kopen in je winkel, wil je natuurlijk een plastic tas mee kunnen geven zodat klanten de aankopen in jouw winkel goed kunnen vervoeren. Bij het aanschaffen van plastic tassen kun je kiezen voor een blanco tas zonder opdruk, maar is het niet veel leuker om een tas met opdruk te bestellen? In dit geval kan de klant niet alleen gemakkelijk zijn of haar aankopen vervoeren, maar gaat de naam van jouw winkel ook de gehele stad door.

45566_25776_108ps01_geel
Een goedkope manier om reclame te maken

Plastic tassen bedrukken bij Maxtassen.nl is in feite een goedkope manier om reclame te maken voor jouw winkel. In plaats van advertentieruimte in te kopen in een krant of plaatselijk huis-aan-huisblad, gaan jouw plastic tassen met opdruk namelijk de hele stad door voor veel minder geld.

Luxe tassen, goedkope tassen en tassen met lushandvat. De mogelijkheden bij het plastic tassen bedrukken bij Maxtassen.nl zijn erg groot. Of je nu een groot budget hebt of liever wat minder uitgeeft aan plastic tassen voor jouw winkel: alles is mogelijk bij deze online aanbieder. Zo kun je luxe tassen met lushandvat bestellen met een groter budget, maar kun je ook eenvoudige, voordelige tassen laten bedrukken voor een minder groot bedrag.

25788_28103_108ps02_wit
Laat een gratis proefdruk maken. Profiteer nu van de gratis services van Maxtassen.nl door een proefdruk van jouw plastic tas te laten maken. Zo zie je meteen hoe jouw plastic tassen eruit komen te zien en kun je jouw tassen vervolgens met een gerust hart bestellen.