International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Petjes bedrukken bij Maxcaps.nl. Wij doen het!

logo (15)

Vanzelfsprekend is het Nederlands Elftal zeer actueel onder de Nederlandse bevolking. Maar niet alleen onder de Nederlands, maar ook wereldwijd genieten wij van veel kijkers die de prestaties van voornamelijk het Nederlandse voetbalteam zeer waarderen. Afgelopen zomer, tijdens het Wereld Kampioenschap in Brazilië, was dan ook hét moment waar zowat iedereen over sprak. Dit blijkt nu ook uit onderzoeken van social media kanalen dat dit sport evenement zeer veel aandacht genoot onder de wereldbevolking.

Tijdens het vorige voetbalevenement, het Wereldkampioenschap Voetbal, was Nederland ook al van de partij en toen moesten ze helaas hun meerdere erkennen in Spanje en dus figuurlijk gesproken hun petje afnemen voor het Spaanse voetbalteam. Maar, tijdens het afgelopen Wereldkampioenschap Voetbal hebben we onze sportieve revanche genomen met een uitstekende pot voetbal. Ook tijdens de Winterspelen was Nederland, en dan voornamelijk dankzij het uitstekende schaatsteam, weer van de partij.

Het bedrukte promotieartikel gaat langer dan een sportevenement mee

Mijn verhaal hierboven laat zien dat we als Nederlanders ontzettend trots zijn op de prestaties van onze nationale sportteams. Dit zie ik dan ook als een uitgelezen mogelijkheid om petjes bedrukken bij Maxcaps.nl. Zo’n artikel is natuurlijk verkrijgbaar in de nationale kleur: oranje.

1233_8751447_10

Op het moment dat ons nationaal team in actie komt worden weer de oranje artikels uit de kast gehaald. Zo’n promotieartikel, dat als verkoopbevordering dient, gaat dus langer mee dan een enkel sportevenement. Ieder jaar weer dossen ontzettend veel Nederland zich uit in oranje artikelen. Het maakt niet uit of het gaat om schaatsen, voetballen, darten of fietsen. De Nederlandse supportersgroepen zijn altijd standaard aanwezig als een Nederlander in actie komt.