International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Fabius MBO Opleidingen

Ontzettend veel mensen hebben de Fabius MBO opleidingen gevolgd. En inmiddels afgerond. Omdat er elke dag weer nieuwe geïnteresseerden zijn, is het handig om ervaringen te delen. Maar wat biedt deze organisatie eigenlijk precies aan? Op mbo niveau, dat kan bijvoorbeeld niveau 3 of niveau 4 zijn, kun je hier kantoor- en boekhoudopleidingen volgen. Een deel van de studie doe je thuis en eenmaal per de week volg je een les op locatie. Ga naar www.fabiusopleidingen.nl en ontdek wat het precieze aanbod is.

Waardevolle persoonlijke ervaringen

Een persoon die anoniem wil blijven is bekend met de Fabius MBO Opleidingen. Ze schrijft op internet dat ze in een leuke groep elke maandagochtend klassikaal les kreeg. De docent vond ze ongelooflijk motiverend. Pluspunten waren voor haar het snelle mailcontact. Heel fijn om op die manier vragen te kunnen stellen. Door de begeleiding in de klas, maar ook via de mail kon deze vrouw op een prettige manier leren, met het behalen van een diploma als resultaat. Als kritisch opmerking gaf ze aan dat de lessen erg snel gingen. Je moest wel echt bij de les blijven!

Elke mening telt, wat vind jij?

Slechte ervaringen zijn er maar weinig te vinden over Fabius MBO opleidingen. Degene die er zijn hebben qua inhoud vergelijkbare thema’s. Men geeft aan dat de boeken verouderd zouden zijn en dat deze ook fouten bevatten. Ook zou begeleiding niet overal even snel verlopen. Evenals het mailen, sommigen geven aan dat een reactie dagen kon duren. De ouderwetse vorm van klassikaal lesgeven, is op internet bij veel mensen terug te lezen. Hierover zijn de meningen eigenlijk enkel positief. Ervaar het zelf en start een studie en beleef je eigen ervaring. Je bent nooit te oud om te leren!