International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Alles wat je moet weten over de basis boekhouding opleiding

basis boekhouding opleiding

Als jij graag om wilt leren gaan met de financiële administratie kun je een basis boekhouding opleiding volgen. Tijdens de basis boekhouding opleiding leer je namelijk over veel verschillende onderdelen die met de financiële administratie te hebben. Zo leer je bijvoorbeeld over grootboekrekeningen en de kolommenbalans, het eigen vermogen en het vreemde vermogen, belastingen, inkopen en verkopen, duurzame productiemiddelen en nog veel meer. Kortom, je leert alles wat te maken heeft met de financiële administratie en alles om een goede boekhouder te worden. 

Waar kun je de basis boekhouding opleiding volgen?

Je kunt de basis boekhouding opleiding volgen aan Fabius. Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist. Voordat je aan de opleiding begint is het belangrijk om de Nederlandse taal goed in woord en geschrift te beheersen. Beheers je dit al? Dan kun je direct aan de basis boekhouding opleiding beginnen. De opleiding bij Fabius bestaat in totaal uit 10 klassikale lessen van 3 uur. Tijdens deze lessen maak je kennis met de boekhouding en leer je verschillende boekhoudtechnieken. Nadat je de 10 lessen volledig hebt afgerond weet je alles van boekhouden en weet je precies waar het boekhoudkundig gebied over gaat. 

basis boekhouding opleiding

Een zeer interessante opleiding

Een basis boekhouding opleiding is een zeer interessante opleiding voor iedereen die met een boekhouding wilt werken of al met een boekhouding te maken heeft. Het is dan ook een veel gevraagde opleiding onder werkgevers. Iedere organisatie voert namelijk wel een financiële administratie.