International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Dezelfde kwaliteit van verpakken

Pacoma

Tijdens het verpakken van producten verwacht je dat de kwaliteit van begin tot eind gelijk blijft, wordt het inpakken en dozen sluiten door een medewerker gedaan dan is dit bijna onmogelijk om te doen. De concentratie neemt af en de medewerker wordt moe naarmate de dag vordert, met een dozensluiter heb je hier geen last van. Of je nu een uur producten moet verpakken, of de hele dag de machine doet altijd zijn werk. Ook het formaat van de dozen maakt niet uit, dit kan van klein tot groot.

Pacoma

Producten van klein tot groot

De meeste bedrijven maken geen producten die een formaat hebben, of dag in dag uit in hetzelfde formaat dozen moeten worden ingepakt. Een dozensluiter is zo ontwikkeld, dat het eenvoudig is om verschillende formaten af te kunnen stellen. Ga je van een kleine doos om te sluiten, naar een groter formaat dan is dit eenvoudig af te stellen. Op deze manier heb je het minste tijdverlies tijdens het productieproces, en kun je snel weer verder met de productie.

Waarom een machine om dozen te sluiten?

Gebruik maken binnen je bedrijf van een dozensluiter heeft meerdere voordelen, naast de maximale productie zijn er nog meer voordelen. Je hebt geen dure medewerkers meer nodig om de dozen te vouwen om het product erin te doen, dit wordt nu allemaal door de machine gedaan. Het is een slimme investering om een machine aan te kopen, meer winst betekent ook sneller de investering er weer uit. Vraag nu op de website van Pacoma naar de mogelijkheden om ook jouw bedrijf verder te automatiseren.