International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Wanneer is het een goed moment om in crypto te investeren?

ls je gaat beginnen met cryptocurrencies is het goed om te weten wat het beste moment om cryptocurrency te kopen is. Zoals je wellicht in gezien hebt is de cryptocurrency koers aardig fluctuerend.

De bitcoin prijs kan de ene dag enorm stijgen en de andere dag ontzettend dalen. Als jij het beste moment om cryptocurrency te kopen weet scheelt je dat enorm veel geld. Er is nog nooit iemand rijk geworden met cryptocurrency kopen op het moment dat de prijs aan het stijgen is!


Wat wij vooraf willen zeggen is dat wij alleen inzicht geven in de cryptocurrency wereld. Beleggen in cryptocurrencies blijft een enorm risicovolle onderneming aangezien zoals eerder vermeld, omdat de markt enorm fluctueert.

Omdat de markt zo fluctueert is dit voor jou als bitcoin investeerder ideaal om op in te springen! Wat wij in de cryptocurrency wereld altijd zeggen is “buy the dip”. Op het moment dat de markt een dalende trend vertoond spring jij hier op in, je moet wel snel zijn want bitcoins kopen doe je niet alleen. Zorg er ook voor dat je altijd gebruik maakt van een veilige cryptocurrency wallet.