International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Tip voor een super telefoon winkel in Arnhem

LOGO-MyPhone-Arnhem

Ben je op zoek naar een goede telefoonwinkel Arnhem? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Myphone. Dit bedrijf voert namelijk super goede telefoon reparaties uit en kopen jouw oude telefoon in.  

Een goede service en een no fix, no fee

Mijn broertje had zijn telefoon laten vallen waardoor zijn telefoon door de val kapot was gegaan. We gingen daarom ook samen op het internet op zoek naar telefoonwinkel Arnhem om een goede telefoons zaak bij ons in de buurt te vinden die de telefoon kon repareren. nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Myphone ons beide het meeste aan. De website is erg overzichtelijk en bevat veel informatie die ons beide erg aansprak. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf  6 tot 12 maanden garantie aanbiedt op de onderdelen die er worden vervangen en een no fix, no fee hanteren. Daarom besloten ook een bezoek aan de winkel te brengen. 

reparatie

Zeer tevreden over de goede reparatie

In de winkel werden we door een van de deskundige monteurs uitgebreid en snel geholpen. De telefoon van mijn broertje was erg snel en voor een voordelige prijs gerepareerd. Daarom zijn we ook erg tevreden over de reparatie en de service van het bedrijf. Daarom raden we deze telefoons zaak ook aan iedereen aan die op zoek is naar een goede telefoons zaak in Arnhem.