International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Schoonloopmatten van zware kwaliteit

schoonloopmatten

Ben jij op zoek naar goede schoonloopmatten? Dan zit op de website van: iMatdhop.nl op het goede adres. Onlangs was ik op zoek naar dit product voor mijn bedrijf. Het is voor mij belangrijk dat de vloeren in mijn bedrijf zo schoon mogelijk blijven. Er komen veel klanten over de vloer en dan is het niet erg netjes als de vloeren vies zijn. Wanneer er een goede matten voor de deur liggen blijven het zand, water en viezigheid op de mat achter. Via het internet ben ik gaan kijken naar een bedrijf wat dit aanbiedt. Zo kwam ik terecht op de boven genoemde website.

schoonloopmatten

Diverse soorten schoonloopmatten

Wanneer jij op deze website kijkt, zie jij gelijk al hoeveel verschillende soorten matten er zijn. Bij de categorieën heb ik de schoonloopmatten aangeklikt. Daar kon ik veel informatie vinden over de verschillende keuzes. Ik heb gekozen voor de Preference omdat deze voor bedrijfsmatig gebruik zeer geschikt was. Deze is gemaakt van harde schraap en zachte vezels. Het is mogelijk om deze op maat te bestellen of gewoon in een standaard maat. Tevens het verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. Ik heb eerst een monster aangevraagd om te kijken hoe het product er in het echt uit zag.

schoonloopmatten

Zeer goede matten

De monster kreeg ik al snel toegestuurd. De kwaliteit zag er goed uit en het voelde goed aan. Ik heb mijn bestelling meteen geplaatst. De schoonloopmatten liggen er nu een aantal weken en ik ben er zeer tevreden over. Het vuil blijft goed buiten en de mat is goed schoon te maken met een stofzuiger. Wanneer er echt veel zand opligt, hou ik de mat op de kop en schudt ik het even uit. Ik ben zo tevreden, dat ik graag ook de lezers van deze blog wil aanraden om eens op deze website te kijken.