International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Op zoek naar aluminium?

aluminium buis 1

Bent u op zoek naar een aluminium leverancier? Zoek dan niet verder, bij Metaalketen Hengelo bent u aan het juiste adres. De metaalketen Hengelo is een aluminium groothandel die aluminium halffabricaten levert. Er worden aluminium platen in verschillende vormen en maten geleverd, zoals platen, profielen, buizen, staven en andere vormen. Samen met u worden de mogelijkheden onderzocht en wordt er gekeken wat uw beste opties zijn voor de aanschaf van aluminium, Hierbij kunt u denken aan leveringen voor de jachtbouw, machinebouw, carrosseriebouw, verspanende industrie maar ook transport. Bij de Metaalketen kunt u rekening houden spanningsarme materialen en gunstige prijzen waardoor de toepassingen van het materiaal talrijk zijn.

Wat is aluminium?

Aluminium is een bijzonder sterk, maar buigzaam materiaal. Door het lage gewicht van het materiaal, in vergelijking met andere metaalsoorten wordt het onder andere gebruikt in de vlieg- en auto industrie. Door de hoge mate van buigzaamheid is Aluminium geschikt voor vrijwel alle bekende bewerkings- en fabricagemethodes. Het kan zelfs tot zeer fijne vromen worden bewerkt, zoals sieraden of bestek. Door de zeer uiteeloopende toepassingsmogelijkheden van het materiaal is het belangrijk dat u de juiste keuze maakt in de vorm van het aan te schaffen aluminium. Zo kan er bij de Metaalketen keuzes gemaakt worden in vorm en dikte van het aluminium zodat u het gemakkelijk kunt toepassen.

Geperforeerde platen

Een van de leveringsmogelijkheden is geperforeerde aluminium platen. Deze kunnen voor verschillende doelen worden ingezet en toegepast. Bij de metaalketen kunt u verschillende soorten geperforeerde platen vinden waaronder ronde perforatie, vierkante perforatie en sleufperforatie maar ook voor klaverblad perforatie bent u bij de metaalketen aan het juiste adres. Voor de verschillende toepassingen zijn verschillende platen beschikbaar. Samen met u wordt onderzocht welke afmetingen, diktes of legeringen u nodig heeft. Ook voor de juiste perforatie vorm kan er met u meegekeken worden en kunt u worden geadviseerd wat de beste toepassing is.