International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Voor een ruime assortiment brievenbusdoosjes ga je naar De Verpakkingswebwinkel!

Voor makkelijke en flexibele brievenbusdoosjes ga je naar De Verpakkingswebwinkel! De verpakkingswebwinkel biedt hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Ideaal voor mensen binnen e-commerce markt. Naast hoge kwaliteit bieden ze ook een groot aanbod aan afmetingen. Zo hebben ze dus voor iedere brievenbus wel een bijpassend formaat. Naast brievenbusdoosjes hebben ze ook grote pakket dozen in ieder formaat. Het is belangrijk dat elke formaat post in jouw brievenbus past. Daarom hebben wij voor elke maat een bijpassend brievendoosje!

Ons assortiment

Het assortiment van De Verpakkingswebwinkel bied 2 categorieën: brievenbusdoosjes en normale dozen. De brievenbusdoosjes zijn beschikbaar in 18 verschillende maten met bovensluiting, zijsluiting, plakstrip. Daarnaast heb je ook nog keuze tussen de kleuren bruin en wit. Ook kan je de brievenbusdoosjes gedrukt krijgen met een strik print. De normale dozen zijn in 55 maten verkrijgbaar maar ook op maat.

goede ervaring

Het bestellen bij De Verpakkingswebwinkel is een mooi doorlopend simpel en snel process. Mooi omdat, ze een nieuw concept gebruiken namelijk alleen online bestellen en niet via de mail of telefoon. En simpel en snel omdat, ze de optie geven waar je kan bestellen zonder te registreren. Niet alleen de bestelling is snel maar ook de levering is snel. Want, als je Maandag, dinsdag, woensdag of donderdag voor 14:30 uur besteld heb je het de volgende dag in huis. En vrijdag voor 10:30 besteld is maandag in huis.