International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Een ruime keuze in juridische vacatures in en rond Amsterdam

Een ruime keuze aan juridische vacatures Amsterdam is wat ik aantrof toen ik op de website van advocatenjuristen.nl terecht kwam. Dit is waar ik nu net naar op zoek was en wat mij eigenlijk direct al opviel aan deze website, is dat je hier een baan kunt vinden door heel Nederland. Daarom weet ik zeker dat ik met deze aanrader meerdere mensen blij kan maken die ook op zoek zijn naar een baan in deze sector. Omdat ik bij mijn vorige werkgever niet de mogelijkheid had om door te groeien, werd het voor mij tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

 juridische vacatures amsterdam

Niet omslachtig en erg duidelijk

Omdat ik tegenwoordig alles bestel op het internet, wilde ik mij de moeite sparen om mij bij een uitzendbureau in te schrijven. Daarom heb ik simpelweg de zoekterm: juridische vacatures Amsterdam, ingetoetst en al snel kwam ik terecht op deze website. Wat zo prettig is, is dat je hier geen tussen- persoon vindt maar direct kan doorklikken naar het desbetreffende kantoor om ook direct te kunnen solliciteren.

Dit heb ik ook gedaan en diezelfde week werd ik al gebeld met de vraag of ik op gesprek wil komen. Daar ging ik dan met goede moed, best een beetje zenuwachtig. Tot aan de deur kreeg ik twijfels of ik niet toch bij mijn oude werkgever moest blijven. Maar het sollicitatiegesprek verliep zo prettig, dat ik toen ik de deur uit liep hier echt graag wil gaan werken. Na de derde sollicitatieronde kreeg ik het verlossende telefoontje dat ik ben aangenomen.

 juridische vacatures amsterdam