International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Unieke vergaderlocaties

Vergaderen in over het algemeen niet mijn hobby. Toch kan ik niet ontkennen dat goed overleg noodzakelijk is. Vaak worden er in een vergadering belangrijke knopen doorgehakt. Ook is er ruimte voor persoonlijke meningen en nieuwe ideeën. De meest geslaagde vergaderingen waaraan ik deelneem, vinden meestal plaats in een inspirerende omgeving. Sfeervolle unieke vergaderlocaties stimuleren mij en mijn collega´s om creatief en ´out of the box´ te denken.
2logo

Effectief vergaderen

Locatie en sfeer zijn van grote invloed op de effectiviteit van een bijeenkomst. Probeer bijvoorbeeld maar eens een brainstormsessie te houden in een zakelijke kantoorruimte. Persoonlijk presteer ik beter in een meer inspirerende omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een atelier, bijzonder landgoed of historisch pand. Door heel Nederland zijn er unieke vergaderlocaties te vinden die een vergadering tot een succes kunnen maken.
237DSC_0269

Landgoed huize bergen

Een mooi voorbeeld van zo´n unieke vergaderlocatie is conferentiehotel Landgoed Huize Bergen. Op dit rustieke landgoed bevindt zich een historische villa met een zevental bijgebouwen. De prachtige stijlkamers en authentieke details laten oude tijden herleven en bieden inspiratie voor de toekomst. Het omliggende park met eeuwenoude bomen zorgt voor een rustige, ruimtelijke atmosfeer. De ideale voedingsbodem voor nieuwe, innovatieve plannen!
286zaal09
Naast een inspirerende locatie is ook comfort en wat extra luxe zeker niet onbelangrijk. Landgoed Huize Berge biedt beide voor een aangenaam verblijf. Aantrekkelijke vergaderarrangementen, gastronomische maaltijden en de stijlvolle ambiance maken vergaderen tot een belevenis!