International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Training & Safety G4S Ede

Wil je als bedrijf in de provincie Gelderland een veiligheidstraining doen op welk gebied dan ook, maar weet je niet waar je dat moet doen? Dan biedt de Training & Safety locatie van G4S Ede de uitkomst. Op de locatie van G4S Ede kan je verschillende trainingen en cursussen volgen die de veiligheid van je onderneming zullen vergroten op een erkende en professionele manier.

De locatie van de G4S Ede is gelegen op de Galvanistraat 89, postcode 6716 AE in het Gelderse Ede. De locatie van G4S Ede is een van de grootste veiligheidstraining locaties van het land en beschikt over een grote parkeerplaats, zodat je zonder problemen met de auto naar de locatie kan komen.

G4S Ede brandbestrijding

Bij de G4S Ede kan je veel verschillende trainingen volgen, van basis BHV tot en met verschillende soorten brandbestrijding. De locatie van G4S Ede is gespecialiseerd op het gebied van trainingen die te maken hebben met het blussen van uitgeslagen branden. Van een vlam in de pan met olie tot en met een kantoorbrand, elk soort brand is te oefenen bij de G4S Ede. Je krijgt hier les over welke soorten blussers er zijn en waarvoor ze dienen. Wanneer alles duidelijk is, mag je aan de slag in een van de vele realistische trainingsruimtes om in verschillende situaties te weten hoe je een brand moet blussen. Je kan oefenen voor het blussen van een brand in een kantoorpand, woonhuis, ziekenhuis, restaurant, tankstation, cellenblok en hotel.

G4S Ede Auto Safety training

Naast branden is G4S Ede dé plek om trainingen te volgen op het gebied van autoveiligheid. G4S Ede is de enige locatie in Nederland waar trainingen worden gehouden op het gebied van veiligheid rondom auto’s. Bij de training Auto Safety leer je onder andere wat je moet doen als een auto over de kop is gevlogen, in het water terecht is gekomen of hoe je een uitslaande brand kunt bestrijden. Als je wilt weten wat je moet doen in tijden van nood met betrekking tot je auto, dan moet je de training van G4S Ede volgen.