International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Inkt kopen voor je printer

Wie inkt wil kopen, is bij deze website aan het juiste adres. Je vindt hier cartridges en toners die passen op jouw printer, omdat ze van het originele merk zijn. Via de hoofdpagina kun je gemakkelijk jouw toners of cartridges vinden en de juiste inkt kopen. Je selecteert of je zoekt naar toners of cartridges. Vervolgens kies je je merk printer uit de lijst. Je hoeft dan alleen nog het type en het model te selecteren en ziet vervolgens cartridges of toners die passen bij jouw printer. Besteed je bij het inkt kopen 50 euro of meer? Dan wordt je bestelling gratis verzonden. En vaak is de bestelling morgen al in huis!

Altijd goedkoper

Dat is niet alles, de inkt die je hier koopt is namelijk goedkoper dan van de originele merken. Je kunt dus inkt kopen voor lagere prijzen, maar wel met de juist passende cartridges of toners! Er wordt namelijk gebruik gemaakt van refillers: de lege cartridges of toners worden gevuld – vandaar de naam – met een huismerk inkt. Deze inkt kost minder maar is van goede printkwaliteit. Ideaal dus, en bovendien snel in huis. Je vindt op de site toners voor HP, Samsung en Brother en cartridges voor HP, Brother, Epson en Canon.

Wanneer jouw printer er niet tussen zit

Maar je kunt ook contact opnemen als je jouw cartridges niet kunt vinden. Wellicht kun je alsnog inkt kopen voor een scherpere prijs dan je gewend bent van je merk. Dus neem gerust een kijkje als je inkt kopen wil voor weinig geld. Goedkope inkt kopen is natuurlijk altijd een feestje.