International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Hoe werkt droogijsstralen bij C&R Group

Op zoek naar een specialist voor droogijsstralen? Werkt u in de food industrie? Heeft uw bedrijf te maken met productiebanden, machines, koelingen, ventilatiekanalen, elektrische panelen en printplaten en dergelijke? Al deze machines en attributen moeten met regelmaat schoongemaakt worden. Indien u dit niet doet verkort u de levensduur van uw machines en dat zou zonde zijn! C&R Group is niet alleen in staat om productiebanden, koelingen en printplaten te reinigen met droogijsstralen maar C&R Group kan u ook van dienst zijn als u in de industriële sector werkt. Het is van groot belang dat u met regelmaat uw machines en onderdelen grondig laat reinigen. C&R Group uit Wijk en Aalburg staat graag voor u klaar en maakt op professionele wijze uw machines schoon.

Droogijsstralen voor verschillende sectoren

droogijsstralen kunt u in verschillende sectoren goed gebruiken. De medewerkers van C&R Group zijn gedreven in het schoonmaken en reinigen van verschillende materialen. U vindt C&R Group droogijsstralen onder andere bij industriële reiniging, facilitaire reiniging, grafische industrie en kunststof en rubberindustrie. Daarnaast kunt u de mannen ook benaderen voor brandschade reiniging. De mogelijkheden voor het gebruik maken van droogijsstralen zijn eindeloos.

Reinigen met droogijsstralen

Wat maakt droogijsstralen nu zo uniek? Droogijsstralen is een bijzondere reinigingsmethode waarbij er geen water maar koolzuur wordt gebruikt. Door middel van droogijstralen worden de vervuilde oppervlakten met een krachtige straal afgespoten. Door het droogijs krimpt het vuil door de lage temperatuur. Hierdoor laat het vuil zeer snel een eenvoudig los. Droogijs is een natuurlijk product en daardoor zeer milieuvriendelijk en veilig voor de medewerkers van C&R Group om mee te werken. Door te werken met droogijs beschadigd u geen oppervlakken en blijven er geen resten of afvalwater achter. Het is milieuvriendelijk en er is geen gevaar voor corossie daarnaast is het ook bacteriën dodend.

C&R Group: Een VCA gecertificeerde partner voor droogijsstralen

C&R Group is een dynamisch reinigings- en conserveringsbedrijf met deskundige en gemotiveerde medewerkers. Door te werken met droogijs is veiligheid en hygiëne erg belangrijk. Dit staat dan ook hoog in het vaandel bij C&R Group. Dit mooie bedrijf uit Wijk en Aalburg kunt u benaderen voor technisch reinigen, renovaties en nog zoveel meer. Daarnaast beschikt C&R Group over een 24 uursservice. Alle medewerkers van C&R Group zijn VCA gecertificeerd en werken met de normen van onder andere : NEN 4400-1, HACCP, ISO 22000, BRC, Global GAP. C&R heeft zijn naam gekoppeld aan grote bedrijven als Ahold, VOIN, Strukton, The Greenery, de Universiteit van Leiden en Van der Valk.