International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Het uitkiezen van de juiste fitness banken

Heb ik u zien surfen op het web, op zoek naar de perfecte apparatuur voor de geweldige thuisgymnastiek die u aan het bouwen bent? U heeft waarschijnlijk een budget waar u zich aan wilt houden; dus we weten zeker dat u wilt weten dat u de juiste uitrusting koopt, en dat u het op de juiste plek koopt.

De basis van fitness banken

Laten we eerst beginnen met de eenvoudige informatie: er is een Flat Bench en een Adjustable Incline Bench.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Flat Bench precies dat: Flat. Ondertussen kan de verstelbare bank zijn – je raadt het al! – bijgestelde!

De rugleuning van de Incline Bench kan zo worden verhoogd dat er een hoek van 135 graden ontstaat met de zitting of zo ver naar beneden dat er een hoek van 210 graden ontstaat. Er zijn ook drie verschillende hoeken waarin de stoel kan worden ingesteld. En natuurlijk kan hij altijd in een vlakke stand worden gezet.

Welke fitness banken zijn geschikt voor mij?

De vlakke bank

Als u behoorlijk ingesteld bent op JUST benching, zal de Flat Bench u dat absoluut geven. Maar zelfs als bankdrukken niet jouw ding is, zal de Flat Bench aan zoveel van uw fitnessbehoeften voldoen en al snel uw favoriete uitrusting worden! Veel van de oefeningen die u kunt doen met een Flat Bench zijn dynamisch, leuk, uitdagend, en ze zullen uw hart sneller laten kloppen en uw lichaam in een mum van tijd laten zweten!

Om maar een paar van deze oefeningen te noemen, verwijzen we naar: Split Squats, Hip Thrusts, Step Ups, Hop Overs, Decline Pushups, Reverse Hypers en meer!

Als u op zoek bent naar een stabiele basis om op te drukken, of een stabiele bank om op/af te springen en je lichaam van de grond te tillen, dan biedt de Flat Bench u alles wat u nodig heeft. Het is een onmisbaar hulpmiddel dat in ieders thuisgymnastiek zou moeten staan, of ze nu gericht zijn op het opbouwen van kracht, cardiovasculaire capaciteit of andere conditietraining.

De verstelbare fitness bank

Ondertussen… is de verstelbare hellingbank perfect voor diegenen die op zoek zijn naar meer ge├»soleerde oefeningen. Denk aan omgekeerde vliegen, sit-ups weigeren, dumbbell-rijen hellen: bewegingen die elke hoek raken om je borstspieren, middenrug, triceps en andere moeilijk bereikbare gebieden te isoleren.

De verstelbare bank is ideaal voor gevarieerde krachtoefeningen. Het is bedoeld voor atleten die gewicht trainen en die kleine aanpassingen willen maken aan hun hefposities om specifieke zwakheden aan te vallen en zeer specifieke spiergroepen te versterken. Deze kleine veranderingen in hoeken, veroorzaakt door aanpassingen in de helling/neiging van de rugleuning of zitting, zullen resulteren in grote uitdagingen, aangezien uw lichaam verschillende spieren moet aanspreken om te duwen en te trekken welk gewicht u ook gebruikt. Fitness bank

Speel het veilig

Als u een thuisgymnastiek deelt met iemand die op zoek is naar een meer cardio- en conditioneringsstijl van trainingsuitrusting terwijl je meer isolatieoefeningen wilt (of omgekeerd), dan is de verstelbare bank de beste keuze! Deze ene bank biedt u en uw trainingsmaatje alle hoeken en hoogte die u nodig heeft om te zweten en uw persoonlijke fitnessdoelen te bereiken! U hoeft geen compromissen te sluiten!