International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Telefoonbeantwoording bij afwezigheid

Bedrijven die niet veel werknemers in dienst hebben of niet in dienst willen hebben die ervaren vaak dat ze minder goed bereikbaar zijn als andere bedrijven die dit wil hebben. Vaak is het een keuze van een bedrijf om niet te kiezen voor extra personeel hiervoor. Bijvoorbeeld om de telefoon op te nemen een evt. online chat te behandelen of e-mail direct na ontvangst te beantwoorden.

200x183_de-telefoondienst-bereikbaarheidWat is belangrijk?

Wat ik belangrijk vind is dat je een bedrijf goed kan bereiken via de telefoon. Een -email kan altijd wel even wachten op een antwoord, maar als je als klant naar een bedrijf belt wil je eigenlijk direct te woord gestaan worden.

logo (40)Oplossing

Een oplossing zou kunnen zijn dat je niet meer de deur uit gaat tijdens kantoortijden en dus de telefoon op kan pakken, Uiteraard zul je begrijpen dat dit vaak niet mogelijk is en dat je zo nu en dan gewoon naar een afspraak moet voor een zakelijke bespreking. Toevallig kwma ik van de week Bofa telefoondiensten tegen die al deze taken voor je uit handen kan nemen. Zo doen ze ook aan telefoonbeantwoording voor de zakelijke en consumenten markt.

Meer