International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Hoe gelukkig zijn je werknemers?

zit-sta-bureau

Zijn je werknemers gelukkig? Als je antwoord ja is, dan is dat geweldig. Als je antwoord nee is, dan is het nu tijd om dat te veranderen! Gelukkig zijn is belangrijk, niet alleen voor jezelf maar ook voor alle aspecten rond je heen. Medewerkers die minder gelukkig zijn gaan ook minder hun best doen met hun werk. Dit zorgt voor een verandering in winst, en als dat negatief is, is dat niet handig. Het idee? Controleer je werknemers, misschien zijn ze niet comfortabel en hebben ze een zit-sta bureau nodig. Of misschien zijn ze niet emotioneel comfortabel? Je kan het pas beantwoorden na wat onderzoek.

Hoe maak je je werknemers gelukkiger?

Elke werknemer is anders, ze hebben allemaal andere ervaringen op werk en buiten werk. Hierdoor kan het lastig zijn om iedereen te begrijpen, want wat voor jou logisch is, kan voor de ander onzin zijn. Neem bijvoorbeeld de lay-out van de winkel, grote kans dat je het hebt gemaakt op basis van wat het handigst is. Iemand zou kunnen zeggen: “Maar moet het niet mooi zijn?”, en dat is een voorbeeld daarvan. Een werknemer moet je begrijpen voordat je ze kan helpen, want zelf als je ze verwend met een zit sta bureau elektrisch kunnen werknemers nog steeds ongelukkig zijn.

Onderzoek je werknemers over hun voorkeuren

Niet iedereen vertelt de waarheid, of vertelt alles over hunzelf. Soms liegen ze of houden ze informatie achter om hun baan te houden of om anderen gelukkig te maken. Hierdoor kan informatie niet correct zijn. Misschien zeggen ze wel dat ze iets niet nodig hebben, maar ze hebben het wel nodig alleen durven ze het niet te vragen. Daarom raad ik je aan om onderzoek te doen, bekijk wat je werknemers willen en handel in een manier zodat je werknemers gelukkiger worden! Zo zorg je voor een bedrijf waar iedereen efficiënt en goed zou willen werken.