International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Letselschade.nl om letselschade kosteloos te verhalen

Het oplopen van letselschade is iets waar je waarschijnlijk nooit bij stilstaat en ook geen idee hebt wat daar nu precies bij komt kijken. Via Letselschade.nl is het mogelijk om op een professionele wijze geholpen te worden wanneer je hier toch mee te maken krijgt. Je hebt te maken met letselschade als je letsel hebt opgelopen door het toedoen van een ander. Dat kan bijvoorbeeld komen doordat je een aanrijding hebt gehad met een auto of omdat je als voetganger bent aangereden door een fiets of scooter. Maar ook een bedrijfsongeval of het oplopen van letsel door toedoen van iemand zijn dier is een geval van letsel waarbij Letstelschade.nl je kan voorzien van juridische hulp. Door het kosteloos claimen van een schadevergoeding bij de tegenpartij worden alle zorgen die daarbij horen bij je weggenomen. Met behulp van deskundige juristen van Letselschade.nl wordt gekeken waar je recht op hebt. Dat recht op schadevergoeding is er altijd wanneer je zonder enige schuld betrokken bent geraakt bij een ongeval en hier letstelschade aan overhoudt. 

Gratis advies

Voor het ontvangen van gratis advies hoef je niet veel te doen. Je kunt direct met Letselschade.nl contact opnemen voor een intake. Daarbij wordt meteen bekeken of je zaak kansrijk is en zal er worden verteld welke stukken er nodig zijn om de zaak aan te kunnen nemen. Hierna zal de aansprakelijkheid worden bepaald. Door middel van het inschakelen van een belangenbehartiger zal de tegenpartij aansprakelijk worden gesteld en er wordt een voorschot gevraagd om de eerste kosten op te vangen die nodig zijn na het ongeval. Daarna zal deze belangenbehartiger alle schadeposten in kaart brengen waarbij ook medisch advies zal worden opgevraagd. Dit advies zal worden verstrekt door een onafhankelijk medisch adviesbureau dat alleen werkzaam is voor letselschadeslachtoffers. Als laatste zal na het bepalen van een medische eindsituatie de schade definitief worden berekend en zal er een voorstel worden ingediend bij de tegenpartij met de bedoeling om dit zo spoedig mogelijk af te ronden zodat de schadevergoeding overgemaakt kan worden.

Letselschade specialisten

Een letstelschade claimen klinkt misschien eenvoudig, maar dat is in praktijk vaak niet geval. Speciale letselschade specialisten kunnen voor je nagaan welke kosten op de tegenpartij verhaald kunnen worden. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan medische kosten voor de behandelingen in het ziekenhuis, kosten voor hulp in het huishouden omdat je daar zelf niet toe is staat bent of de reiskosten die je moet maken omdat zelf rijden niet meer mogelijk is. De letselschade specialisten kunnen je exact vertellen of je recht hebt op een schadevergoeding en waar je dan aan moet denken. De letselschade specialisten werken dit kosteloos voor je uit en gaan hierover met de tegenpartij in gesprek zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken en je kunt gaan richten op herstel.

Meer