International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Prettige heftruck opleiding in Limburg

Heftruck opleiding

Heftruck opleidingOsseforth Opleidingen te Limburg is een opleidingscentrum waar je onder andere een heftruck opleiding kunt volgen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de eendaagse heftruck opleiding. Je volgt dan een cursus van één dag waarbij zowel de theorie als de praktijk worden behandeld. Wel is het een vereiste dat je al veel ervaring hebt met de heftruck. Is dat niet het geval? Dan kun je beter kiezen voor een reguliere heftruck opleiding van twee dagen.

Heftruck opleiding met zowel theorie als praktijk

Zelf heb ik onlangs de tweedaagse heftruck opleiding met succes afgerond bij Osseforth. Deze cursus werd mij aangeraden door mijn leidinggevende en ik heb deze kans met beide handen aangepakt. Tijdens de cursus krijg je les in zowel de theorie als de praktijk. De theorie behandelt met name de veiligheid voor jouw omgeving en de wettelijke eisen die er bij komen kijken. Bij het praktijkgedeelte ga je echt aan de slag op de heftruck en leer je diverse laad- en los technieken. Ook de besturing en het gebruik van de vorkheftruck wordt natuurlijk behandeld. Deze cursus werd vervolgens afgesloten met een theorie- én een praktijkexamen, zodat je beide onderdelen goede onder de knie hebt.

Heftruck opleidingOnline inschrijven

De cursus is mij erg goed bevallen en ik kan het aanraden bij iedereen die wil leren omgaan met een heftruck. Het certificaat dat je ontvangt is vijf jaar geldig en je zult ervaren dat je er veel profijt van hebt. Zelf ben ik in ieder geval erg blij dat ik de cursus succesvol heb afgerond.

Meer informatie over deze opleiding vind je op de website. Hier vind je tevens de prijzen. Ben jij enthousiast? Je kunt je direct online inschrijven voor de heftruck opleiding. Kies de datum waarop je de cursus wenst te volgen en de locatie. Je ontvangt dan snel een bevestiging van Osserforth.

 

Meer