International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Corum beleggen: Een eenvoudige manier om te starten met vastgoedbeleggingen

corum beleggen

Vastgoedbeleggingen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Veel mensen zien ze als een stabiele en betrouwbare manier om hun geld te laten groeien. Maar als je een beginner bent in de wereld van het beleggen in vastgoed, kan het overweldigend zijn om te weten waar je moet beginnen. Hier komt Corum in beeld. Het is een investeringsmaatschappij die zich richt op vastgoedbeleggingen en die het voor beleggers gemakkelijk maakt om toegang te krijgen tot de wereld van vastgoedbeleggingen. In deze blog gaan we in op Corum beleggen en wat het te bieden heeft.

Wat is Corum Beleggen?

Corum is een Franse investeringsmaatschappij die is opgericht in 2012. Het bedrijf beheert verschillende vastgoedbeleggingsfondsen die beleggers kunnen kopen. Deze fondsen beleggen in commerciële vastgoedobjecten zoals kantoorpanden, winkelcentra en hotels. Elk fonds heeft een specifieke focus op een bepaald type vastgoed. Het idee achter deze fondsen is dat beleggers kunnen profiteren van de groeiende vastgoedmarkt zonder zelf panden te hoeven kopen.

Hoe werkt Corum Beleggen?

Het proces om te beleggen in Corum gaat vrij eenvoudig. Beleggers moeten zich registreren op de Corum-website en een account openen. Vervolgens kunnen ze aandelen kopen in een van de vastgoedfondsen die Corum aanbiedt. De fondsen hebben een minimum investeringsbedrag dat in de meeste gevallen rond de €1000 ligt. Het rendement dat de beleggers krijgen, komt van de huur die de panden opleveren en de uiteindelijke verkoop van de panden.

Wat zijn de voordelen van Corum Beleggen?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het beleggen in Corum. Ten eerste is het een eenvoudige manier om te investeren in vastgoed zonder zelf eigendommen te hoeven kopen en beheren. Ten tweede is er een minimale investering nodig om te beginnen. De fondsen van Corum zijn toegankelijker voor investeerders dan het kopen van vastgoed. Ten derde is het een liquidere belegging dan investeren in een individueel pand. Beleggingen in vastgoedfondsen zijn gemakkelijker te verkopen dan panden. Dit betekent dat beleggers gemakkelijker toegang hebben tot hun geld.

Zijn er risico's verbonden aan Corum Beleggen?

Zoals met elke investering zijn er risico's verbonden aan beleggen in vastgoedfondsen. De waarde van de aandelen kan dalen als gevolg van negatieve ontwikkelingen in de vastgoedmarkt. Een ander risico is dat de huurinkomsten kunnen dalen als huurders vertrekken of niet langer in staat zijn om huur te betalen. Ten slotte worden de rendementen die door Corum worden beloofd, niet gegarandeerd. De prestaties van het fonds zijn afhankelijk van de prestaties van de vastgoedmarkt en kunnen op elk moment dalen.

Overweeg je om te starten met vastgoedbeleggingen, maar weet je niet waar te beginnen? Corum kan een goede optie zijn om te overwegen. Het is een eenvoudige manier om te investeren in vastgoed en biedt beleggers gemakkelijker toegang tot de vastgoedmarkt. En hoewel er risico's verbonden zijn aan de belegging, kunnen de voordelen van Corum voor veel beleggers zwaarder wegen dan de risico's. Wil je meer informatie over Corum en of het een goede optie voor jou is om te beleggen? Neem dan contact op met een beleggingsadviseur.Ga naar CORUM voor meer informatie?

Investering