International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Mijn Mafiafeest

Bedrijfsfeest_1Mijn bedrijf van 50 werknemers was toe aan een feestje. Sowieso hadden we wat te vieren want het bedrijf bestond 12,5 jaar. Omdat ik met veel jonge mensen werk wilde ik dit keer echt flink uitpakken en kwam ik op het idee om een themafeest te geven. Helaas had ik nog geen idee welk thema ik wilde dus ben ik mij gaan oriënteren op het internet. Na een aantal onduidelijke sites gezien te hebben was het een opluchting om het gemak van de site 123bedrijfsfeest.nl te ontdekken.

123bedrijfsfeest-logoThemafeest ideeën

De website biedt een groot aantal totaal uitgewerkt ideeën voor een themafeest zoals Oktoberfest, Fun Factory en Hollywood. Omdat ik zelf gek ben op de films The Godfather koos ik voor het thema Mafia. Ook was ik nog nooit op zo’n soort thema feest geweest dus leek het mij zeker origineel. Ik vroeg op de website gelijk een offerte aan welke mij absoluut positief meeviel. Ik ben dan ook in zee gegaan met de aanbieder die mij alle zorgen uit handen nam. Kijk voor andere themafeest ideeën op de website.

fitDe avond zelf

De avond was in één woord waanzinnig! Mijn werknemers werden opgewacht door twee prachtige dames Daarna werden mijn werknemers zogenaamd onderzocht op wapenbezit. Eenmaal binnen was het fantastisch. Mijn werknemers (en ik) hebben zich absoluut vermaakt en we bespreken het feest nog regelmatig bij de koffieautomaat.