International Job

Vind hier vele tips over ondernemen

Een goed bouwontwerp? Zonder goede uitvoerder wordt het niets!

vacature civiele techniek

De civiele techniek omvat een werkveld waar geen enkel land zonder kan. Het is gebaseerd op het toepassen van de wetenschap omtrent het ontwerpen, bouwen en onderhouden van allerlei fysieke objecten die in contact staan met de grond. Openbare gebouwen, wegen, bruggen, spoorwegen en waterleidingen vormen slechts een greep aan wat de civiele branche voor de gehele mensheid ontwikkelt. Bij het grote publiek gaat de meeste aandacht hierbij wellicht uit naar de ontwerper, die inderdaad een groot aandeel heeft in dergelijke projecten. Echter is het uiteindelijk natuurlijk altijd een samenwerking van diverse personen met heel verschillende specialismen die tot een mooi resultaat leidt. Een goede uitvoerder is bijvoorbeeld altijd nodig, anders wordt het niets met het nochtans zo fraaie ontwerp. Als je vermoedt de kwalificaties te hebben om uitvoerder te worden, reageer dan eens op een vacature in civiele techniek en kijk of het iets voor je is.

vacature civiele techniek

Wat moet een uitvoerder in de civiele techniek zoal kunnen?

Wanneer je als uitvoerder in de civiele techniek aan de slag wil, dan moet je over onder andere deze vaardigheden beschikken:

• Je moet een goed technisch inzicht hebben.

• Bij voorkeur ben je stressbestendig.

• Je hebt de leiding op de bouwlocatie, dus prima communicatieve vaardigheden zijn gewenst, zodat je je team goed kunt aansturen en de communicatie met andere leidinggevenden vlot verloopt.

• Je moet goed kunnen plannen en organiseren.

• Doortastendheid en resultaatgerichtheid zijn ook welkome eigenschappen.

Meer